Terminátor 2 online

Terminator 2 film online - náhled

4 out of 5 stars (4 / 5)

Data k filmu Terminator 2 1991

Rok : 1991 The Terminator Arnold Schwarzenegger
Země : United States of America Sarah Connor Linda Hamilton
Délka : 137min John Connor Edward Furlong
Režie : Dody Dorn T-1000 Robert Patrick
Žánr : Action Dr. Peter Silberman Earl Boen

 

 

Přehrát Terminator 2 celý film na Ulož.to

Nejúspěšnější z řady terminátorů online.

 

Je tomu již řádka let od doby, kdy přišel James Cameron se dnem zúčtování. Tento díl, se stal komerčně velice úspěšným a nejspíš i nejoblíbenějším mezi Terminátory, jak ukázal čas.

 

Film se datuje někdy k roku 1991, kdy na jsou na Zem vysláni dva androidi zároveň. Jeden má za úkol zabít Johna Connora a předejít tak v daleké budoucnosti porážce strojů, kterou zajistí právě malý John. Paralelně s ním se zde objeví i Terminátor, který je Sarrah Connor (Johnovou matkou) naprogramován k ochraně Johna a zajištění lidského odboje proti strojům.

 

Kdo je Terminátor?

Terminátorem se rozumí android (stroj s lidským vzezřením a simulovanými vlastnostmi), který byl vyroben k jedinému účelu a tím je zabít. V době, kdy lidstvo ještě nemá tušení, že vzniká síť Skynet, nemá na světě Terminátor ještě místo. Je vytvořen až později právě Skynetem.

Ovládne stroj člověka?

Toto je velmi zásadní a často diskutovaná otázka principů informatiky, kybernetiky a etiky. Člověk a jeho vzrušení z představy z autonomních systémů, které řeší problémy lidstva, se ve vývoji takových technologií stále přibližuje svým snům. Avšak obava ze zotročení lidského druhu jím vytvořenými stroji a systémy je stejně tak stará.

Sledujte film online, nebo si jen pusťte trailer tohoto veleúspěšného amerického akčního snímku.

Název: TERMINATOR 2 – New Trailer – Official (2015) YouTube Rozlišení: 1080