Slunce seno a pár facek online

Slunce seno a pár facek film online - náhled

3.7 out of 5 stars (3,7 / 5)

Data k filmu Slunce seno a pár facek 1989

Rok : 1989 Marie Škopková Helena Růžičková
Země : Czechoslovakia Škopek Stanislav Tříska
Délka : 128min Blažena Veronika Kánská
Režie : Zdeněk Troška Jirka Martin Šotola
Žánr : Comedy Miluna Petra Pyšová

Přehrát Slunce seno a pár facek celý film na Ulož.to

Druhý díl Slunce seno z Hoštic.

Pokračování vesnické komedie Zdenka Trošky o prostých lidech, řešících běžné problémy totalitní doby. Tentokrát se všechno dění točí opět kolem Blaženy Škopkové a jejího nápadníka Venci Konopníka. Zápletka je prostá a buďte si jisti, že tady se pro facku daleko nepůjde.

To je Béda, náš živočichář.

Kdo by si pomyslil, že právě nenápadný Béda roztočí kola žárlivosti, podezírání a pomluv do takových obrátek?! Samozřejmě v tom není sám. O náležitý humbuk na celou ves se postará i hospodská Miluna, která vzniklého zmatku využívá k dosažení svých cílů. Venca Konopník je obviněn z cizoložství a je označen za otce malé Vendulky, jíž by podle všeho měl mít s paní Inženýrkou z autoškoly. Pomluvy a rozbroje eskalují a promítají se prakticky do všeho, co se v Hošticích děje. Místní fara je na nohou a farář Otík se snaží situaci uklidňovat. Místní babky se také poctivě starají o vyvolávání senzací a drbů.

Slunce seno a pár facek celý film online - zobrazení

A co s plánovanou svatbou?

Žádná nebude. Takovýho chlípníka si naše holka brát nebude! Těmito slovy uvedla část filmu, která by se dala nazvat „Hledání ženicha“. Na vsi, každý o každém ví a sehnat tady ženicha, který je volný a za něco stojí, nebude vůbec lehké. Do toho ale vstupuje doktor Kája, který o Blaženu jeví zájem. Blažena ale doktora nechce a na řadu  přichází tlustej Pepa. Po dalších nápadnických eskapádách přijde usmíření Blaženy a Venci a jejich tajný sňatek na místním výboru, za doprovodu ředitelky základní školy a právě tlustýho Pepy.

Kamera, klapka, jedem…

V souvislosti s výsledky experimentu Pláničkovy metody do místního JZD přijíždí štáb české televize, aby o tom natočil reportáž. Po přetahování o místo před kamerou, mezi Konopnicí a Škopkovou dojde i na pozvání štábu na svatbu Blaženy, která si má oficiálně doktora Káju vzít. Zatím nikdo netuší, že blažena je už vdaná…

Název videa: Slunce seno a pár facek trailer Rozlišení:727×409