Demolition Man Online

Demolition Man čekuj filmy online
3.3 out of 5 stars (3,3 / 5)

Data k filmu Demolition man 1993

Rok :1993John SpartanSylvester Stallone
Země :United States of AmericaSimon PhoenixWesley Snipes
Délka :115minLt. Lenina HuxleySandra Bullock
Režie :David L. SnyderDr. Raymond CocteauNigel Hawthorne
Žánr :CrimeAlfredo GarciaBenjamin Bratt

O čem film Demolition Man je?

Ve zkratce se jedná o science-fiction spojenou s akčním thrillerem a vlastně i komedií. V hlavních rolích se zde objevují Sylvester Stallone jako John Spartan a hlavní záporák Wesley Snipes jako Simon Phoenix. Rok 2032 a v nově vzniklé konglomeraci San Angels všichni žijí své klidné a spořádané životy. Problém předchozích dekád který spočíval v kriminalitě byl jednou provždy vyřešen za pomocí metody, kdy se odsouzení zmrazovali  do bloku ledu. Průběhu pobytu vězňů v tomto druhu nápravného zařízení jim byl celou dobu implementován nápravný program pomocí elektromagnetických synapsí. To zajišťovalo že s vězni po uplynutí trestu a následném rozmražení chovali jako napravení a kriminalita tak byla zcela vymýcena.

John Spartan vs Simon Phoenix

John Spartan je bývalý losangeleský policista,  který při své poslední Štvanici na svého největšího nepřítele Simona Phoenixe překročil několik policejních postupů. To mělo podle všeho za následek úmrtí asi 20 nevinných civilistů. Civilisté ale byli nejspíš mrtvý daleko dříve než do hry John Spartan vůbec vstoupil. Právě Spartanova častá neochota poslouchat rozkazy svých nadřízených mu Vysloužila přezdívku Demolition Man. Oba  byli odsouzeni k trestu v mrazící věznici z které se mohli dostat na podmínečné propuštění nejdříve v roce 2032. Vše běží tak jak má do chvíle výslechu k podmínečném propuštění Simona Phoenixe.

Demolition man čekuj filmy - velký náhled
John Spartan po záchraně doktora Cocteau

Demolition Man online na čekuj.net

Na filmy čekuj net najdete v rámci automatizovaného systému odkazy na soubory v různých formátech. Filmy Jako je například Demolition Man online můžete zhlédnout na jedna z nejlepších a nejdostupnějších streamovacích služeb prehraj.to. A pokud by vás na tento web dovedl dotaz na frázi : „Máte pokutu jeden kredit za porušení slovního morálního statutu“, tak nyní již víte že se tato hláška objevila ve filmu Demolition Man z roku 1996.